Kvah Logotyp
Allhelgonakyrkans interiör

Inställda konserter

Som de flesta arrangörer har vi med sorg i hjärtat ställt in våra konserter i vår. Oftast har vi visserligen bara ett hundratal besökare, så vad vi förstår skulle vi kunna genomföra dem utan att bryta mot några bestämmelser. Men många i vår publik är 70+ och vi som är det uppmuntras undvika möten som dessa. Hellre än att fresta någon att riskera sin hälsa, och eftersom krisen kan bli värre fram till konsertdatumet, så väljer vi att avlysa de få konserter det gäller. Vår konsert i maj och medlemskvällen inför den var dessutom tänkta att vara ett gästspel från England, som restriktionerna för resor åtminstone nu har gjort omöjligt.

Till våra musiker och till vår publik framhåller vi att det handlar om uppskjutna konserter, inte inställda. Vi har större flexibilitet än de stora arrangörer som redan nu börjar skicka ut detaljerade program för nästa spelår. Så räkna med att de konserter som vi nu ställer in blir av nästa säsong! Och dessförinnan har vi ju vår festival Beethoven-variationer 5-8 augusti. Planeringen av den fortsätter, i hopp om att virusläget då medger att vi återupptar vår verksamhet. Att återses då kommer att bli ännu roligare efter ett så långt avbrott, så boka in datumen om du inte redan har gjort det!

Vi kommer också då och då att höra av oss här på hemsidan och i mejl till våra medlemmar med nyheter om vår planering, och kanske även tips om "KVAH-musik" via andra kanaler.

Nils-Göran Olve