Kvah Logotyp
Allhelgonakyrkans interiör

Det märktes hur både publik och musiker längtat. Ett år försenat genomförde KVAH sista veckan i augusti sin festival Beethoven-variationer. Nu går vi vidare mot höstens konserter i Allhelgonakyrkan.
Tills vidare blir det tyvärr mer exklusivt än vi skulle vilja. För vår intima kyrka innebär pandemirestriktionerna att vi bara får vara 80 i publiken. Många kommenterade att det ändå såg ut som fullsatt, och att det var skönt att kunna bre ut sig. Men ändå tycker vi det är ledsamt att så få fick del av våra fyra konserter.
Så snart det blir tillåtet kommer vi förstås att åter erbjuda drygt tre gånger så många platser. Till dess gäller det att hålla sig framme när våra biljetter börjar säljas via Ticketmaster. Det sker oftast tre veckor före konsertdagen. Vi kommer att ha ett par konserter per månad – se här intill – och från mitten av september hoppas vi ständigt ha något program på gång.

Våra medlemmar hoppas vi få träffa redan den 17 september – om du läser detta i tid och inte (ännu) hör till dem så finns all information under Medlem.

Nils-Göran Olve, ordförande i KVAH